Cartofi cu branza la cuptor

Altă rețetă simplă … cred că ați observat până acum că nu vreau știu să gătesc complicat 😀3264x24481

Ingrediente:
4-5 cartofi
6 ouă (puteți folosi mai puține, eu am avut în exces)
100-150g brânză (eu am folosit urdă)
3 linguri smântână
1 cățel usturoi
Mărar
Sare

Mod de preparare:
Am pisat brânza cu o furculiță (o puteți da pe răzătoare). Am bătut ouăle cu smântâna, am adăugat brânza, usturoiul pisat și mărarul tocat mărunt. Am curățat cartofii, le-am tăiat rondele subțiri și le-am așezat  într-un vas yena uns cu ulei de măsline, am turnat compoziția de ouă peste și am băgat tava în cuptorul preîncălzit la 180 grade. S-au făcut în jur de 20-30 minute. Nu știu exact că m-a ținut ocupată mândrul și am uitat să mă uit la ceas 🙂

Puteți renunța să puneți sare dacă nu îi dați copilului sărat. Eu evit să pun în mâncarea lui David dar mai fac și excepții din când în când, adică atunci când nu gătesc neapărat pentru el, dar se potrivește.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create887

2 comentarii la „Cartofi cu branza la cuptor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu