Carti interactive Usborne

David a crescut, așa că am trecut la următorul nivel în achiziție de cărți. Acum îl pasionează cele care oferă ceva acțiune și interacțiune și mie îmi plac fiindcă îi formează cadrul potrivit să își dezvolte imaginația și să îmi dezvolte imaginația că doar nu face povești singur  🙂 . David este atras de genul acesta de cărți care te lasă să spui de fiecare dată altă poveste și mai mult de atât, găsești mereu câte ceva ce nu ai observat ultima oară, asta până nu înveți cartea pe de rost.

Ultimele două achiziții interactive sunt acestea:

Pull-back busy car book unde vedeta este o mașinuță roșie pe care copilul o poate porni singur pe 4 trasee diferite. Cartea este foarte frumos ilustrată, cu multe detalii și culori vesele. V-am pus și un video:

E adevărat că rar el o folosește așa cum a fost gândită și asta fiindcă v-am mai povestit, la noi toate mașinile, absolut toate, stau parcate pe jos în mijlocul sufrageriei. Uneori retrage mașinuța de la parcare și o plimbă în carte în timp ce își apropie moaca simpatică să vadă el mai bine ce găsește desenat acolo. Eu privesc pe margine și cu ajutorul lui, folosind cuvintele pe care le spune el, fac o poveste.

Carti Usborne interactive 1

Cea de a doua carte, Look inside a Farm este cu și despre animalele de la fermă și modul în care se schimbă viața la fermă în funcție de anotimpuri, fiind plină de surprize iscoditoare pe care le descoperi ridicând cartonașe și învârtind rotițe.

Carti Usborne interactive 2

Lui David îi plac mult animalele și din păcate prea rar are ocazia să le vadă pe toate în realitate. Analizează fiecare pagină, povestește despre ce își amintește el de la țară, caută detaliile, cum ar fi vacă cu lapte și ouăle din iarbă, așa spune el, eu nu le-am găsit pe toate până acum 😀 .

Acest tip de cărți, pe marginea cărora poți construi povești, în timp ce descoperi mai multe detalii, sunt super fun și utile, de exemplu eu așa am aflat că pe bucătăreasă de la grădiniță o cheamă Geta și gătește mai bine decât noi 🙂

Cărțile acestea de la Usborne și multe alte modele atractive le găsiți la  Maya’s Amazing Bookland de unde puteți comanda fie la adresa de email mayasamazingbookland@gmail.com, fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook.  

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu