Cafea magnetica pentru bunici

De câteva săptămâni au dispărut doi magneți de pe frigider, din colecția noastră, cei puși sus. Are și David proprii lipicioși pe care îi tot fâțâie de colo colo. Am crezut că s-au dus după sandalele lui, cel mai probabil în gunoi, așa că am renunțat să-i mai căutăm.

Cafea magnetica pentru bunici

Vin bunicii în vizită, după două zile de făcut cafea, mama descoperă magneții în cuva filtrului (cea în care pui apă, dacă așa s-o numi, că nu mă pricep). Ca să înțelegeți, la noi se folosește aparatul pentru cafea numai când avem musafiri. Dar, vezi Cristino dacă faci Learning Tower ce se întâmplă !? Bine, și fără scaunul ăsta ar găsi el cum să ascundă lucruri. Înainte să plecăm în concediu, am dat cu aspiratorul și când să montăm furtunul, găsim trei dopuri de sticlă, puse tacticos acolo.

Acum ne întrebăm pe unde or fi pitite și sandalele. În robotul de bucătărie nu-s. Am căutat!

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create894

2 comentarii la „Cafea magnetica pentru bunici

  1. M-am amuzat tare mult citind articolul si-mi aduc aminte ca am căutat telecomanda doua zile…Fetita mea o bagase in sifonier printre haine, nu la vedere…nu mai zic nici de cate ori am spălat magnetii de frigider sau cum ajung sa caut dimineața caserola ( pentru a-mi pune pachetul) in cutia ei cu jucarii. Acum are o poșetă veche de-a mea pe care o plimba toată casa si in care indeasa diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu