Cadoul perfect pentru zile de nastere – cartile Usborne de la Maya’s Amazing Bookland

În ultimele luni a nins cu tot felul de cadouri pentru David. L-a ajutat contextul, e adevărat! Sfântul Andrei, Moș Nicolae, Moș Crăciun și ziua de naștere. Tare norocos e! Printre cele mai plăcute surprize au fost cărțile ”Listen and learn first English words” și ”Baby sister” primite de la Maya’s Amazing Bookland. Pe David îl atrag tare mult cărțile de la Editura Usborne. Are o mini colecție acasă 🙂 . Și cred că sunt, la o anumită vârstă, cadoul perfect pentru zile de nastere.

 

De altfel, când i-am deschis cadoul a fugit repede și a adus cartea ”My First Words Book” pentru că a recunosc asemănarea dintre ea și Listen and learn first English words”. Ce-i drept și eu am considerat-o un fel de continuare firească. De ce spun asta? Imaginile aflate pe cartonașe sunt foarte asemănătoare cu cele din cartea ”My First Words Book”. David le recunoaște și cere verbal ce categorie să folosim.

Cadoul perfect pentru zile de nastere1

Sunt peste 120 de cuvinte cu desene atașate, împărțite pe 8 categorii. Este o categorie pe un cartonaș: fermă, casă, mâncare, corpul meu, ora de somn, animale, haine, vehicule. Practic copilul alege o categorie, introducem împreună catonașul în rama specială și apoi apăsând pe imagine aude pronunția cuvântului respectiv.

Cadoul perfect pentru zile de nastere2

E tare pe placul meu această carte, dincolo de utilitate, nu mai trebuie să vorbesc eu atât de mult. Apasă el pe un buton și gata, aude pronunția. În plus este vorba de o engleză nativă pe care eu încă nu o stăpânesc atât de bine.

 

Și cartea ”Baby sister” îi place foarte mult și profit de situație pentru a-l informa câte un pic despre cum va fi viața noastră în formulă de 4. Fiecare pagina expune vizual un anumit moment al zilei fiind liberă să construiește propriile povești. David este mult mai atras de genul acesta de lectură, nu are răbdare până la capăt să îi citești o poveste.

Cadoul perfect pentru zile de nastere3

Paginile sunt cartonate așa că poate fi mânuită foarte ușor doar de copil. Fiecare moment ilustrat (la masă, la plimbare, joacă, baie, ora de culcare) prezintă obiecte asociate acestuia în așa fel încât, atunci când în realitate va trebui, de exemplu, să speli bebelușul, fratele deja să știe ce va urma să se întâmple și ce obiecte veți folosi.

Cadoul perfect pentru zile de nastere4

Cărțile le puteți comanda fie prin e-mail la adresa mayasamazingbookland@gmail.com, fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook. Găsiți o mulțime de alte cărți pe categorii de vârstă, iar Elena vă poate ajuta cu sfaturi în funcție de preferințele copilului vostru sau a celui căruia doriți să îi faceți un cadou frumos, util și inspirat.

 

Mulțumesc Maya’s Amazing Bookland pentru surpriza frumoasă !

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create504

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu