Bruschete mediteraneene cu somon

Aceste bruschete mediteraneene cu somon sunt tare bune pentru un aperitiv rapid. Noi le facem pe post de cină când frigiderul e mai mult gol decât plin 🙂 . Uneori ne este mult prea lene să zăbovim prin bucătărie cu orele.

 

Ingrediente:
– somon afumat
– pâine feliată
– roșii
– usturoi
– unt
– verdețuri (pătrunjel, busuioc, oregano)
Opțional: ardei iute, noi nu am pus pentru că mănâncă și David pâine crocantă cu sos, așa-i spune el 🙂 .

 

Mod de preparare:
Pentru aceste bruschete mediteraneene cu somon se ung feliile de pâine cu unt și se dau la cuptor până se fac crocante. Pentru a face mișcarea asta mai rapid eu folosesc curățătorul de cartofi cu care rad o felie de unt rece pe fiecare felie de pâine.

 

Între timp se paseză la blender 1-2 roșii,1 cățel de usturoi, pătrunjel și busuioc. Puteți și să le tăiați cuburi și să le amestecați. Pasta obținută se întinde pe fiecare felie de pâine și pe deasupra se pune somon afumat și oregano.

 

Noi mai facem și felii de pâine unse cu cremă de brânză amestecată cu verdețuri și somon pe deasupra (fără sosul de roșii).

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu