Bruschete mediteraneene cu somon

Aceste bruschete sunt tare bune pentru un aperitiv rapid, dar noi le facem pe post de cină când frigiderul e mai mult gol decât plin 🙂 și ne este mult prea lene să zăbovim prin bucătărie cu orele.

Ingrediente:
– somon afumat
– pâine feliată
– roșii
– ceapă și usturoi
– unt
– verdețuri (pătrunjel, busuioc, oregano)
Opțional: ardei iute, noi nu am pus pentru că mănâncă și David pâine crocantă cu sos, așa-i spune el 🙂 .

Mod de preparare:
Feliile de pâine se ung cu unt. Dacă untul este abia scos din frigider, se taie câte o felie subțire, se pune pe pâine și se dă la cuptor pentru 1 minut. Se scoate tava și se întinde untul, apoi se dă iar la cuptor până se fac crocante. Între timp se paseză la blender 1-2 roșii, 1/2 ceapă mică, 1 cățel de usturoi, pătrunjel și busuioc. Pasta obținută se întinde de fiecare felie de unt și pe deasupra se pune somon afumat și oregano.

Noi mai facem și felii de pâine unse cu cremă de brânză, amestecată cu verdețuri și somon pe deasupra.

bruschete-mediteraneene-cu-somon

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create887

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu