Briose cu cuscus si masline

Într-o seara domnul a gătit cușcuș și a rămas destul de mult, așa că am improvizat o rețetă de brioșe. Ne-au plăcut mai ales mie și lui David, domnul a zis că au gust de mămăligă 🙂

Ingrediente (6 briose):
– 3 ouă
– 100g cușcuș + 150g apă
– 100g măsline
– 50g cașcaval
– condimente (sare, piper, turmeric)

Mod de preparare:
Se prepară cuşcuşul: într-un vas se pune cușcușul şi peste el apa clocotită. Se amestecă, se acoperă cu un capac şi se lasă 5-10 minute. Puteți adăuga condimente și unt.
În alt vas se bat ouăle, se adaugă cascavalul, măslinele tăiate, cușcușul și condimente. Se umple formele de briose unse cu ulei sau unt și se dau la cuptorul încins la 180 de grade pentru 50 minute.

Briose cu cuscus si masline (1)

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu