Briose cu coacaze rosii

Mă uitam pe pozele făcute cu David la câteva zile … da, nostalgia m-a asaltat grav … și am găsit poze cu brioșele acestea apetisante. Au coacăze roșii culese din grădina socrilor mei. Am făcut rețeta apoi și cu cireșe, vișine, căpșuni și afine.Briose cu coacaze rosii

Ingrediente:
100g unt
400g făină
1 cană coacăze roșii
200g zahăr
2 ouă mari
100ml lapte
Praf de copt
Esență de vanilie
Un praf de sare

Mod de preparare:
Făina se amestecă cu praful de copt și sarea. Păstrați 2-3 linguri de făină pentru a pudra fructele. Untul se freacă cu zahărul folosind un mixer. Se adaugă ouăle pe rând și esența de vanilie. Făina se pune în ploaie (cu mixerul la viteză mică) și apoi laptele. La final se adaugă fructele amestecând ușor cu o spatulă. Aluatul se pune în forme de brioșe (12 bucăți), la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute.

Rețetă preluată de pe www.amainbucatarie.blogspot.ro.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create906

2 comentarii la „Briose cu coacaze rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu