Bomboane Oreo (fără coacere)

Bomboane Oreo (fără coacere)

Am văzut o rețetă asemănătoare în cadrul unei emisiuni pe Paprika, dar nu am notat cantitățile, așa că am improvizat … noroc că nu erau multe ingrediente 🙂 . Aceste bomboane Oreo (fără coacere) au un singur mare defect, sunt mult prea bune.

 

Ingrediente:
– 300g biscuiți Oreo (2 pachete mari)
– 200g mascarpone
– ciocolată pentru glazură (eu am folosit cu lapte)
– bomboane, nucă de cocos, nucă, fulgi de migdale etc pentru decor

 

Mod de preparare:
Am fărămițat fin biscuiții la blender, i-am amestecat cu mascarpone și am pus compoziția la frigider pentru 30 minute. Am făcut bile mici pe care le-am așezat pe o farfurie și le-am băgat în congelator timp de 1 oră.

 

Într-un castron mic am topit ciocolata la bain marie. Am tăiat în două jumătăți țepuse pentru frigărui, le-am trecut prin ciocolată și am înfipt bățul în bomboană, apoi am scufundat-o în ciocolata topită. Am luat bomboane și am tăvălit-o prin nucă sau bomboane mici.

Am folosit o bucată de polistiren pentru a mă asigura că stau bine. Le-am băgat în frigider pentru jumătate de oră.

 

Sunt enervant de bune!

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu