Blogger acreditat la Webstock 2015  

Acum un an, când am deschis porțile blogului meu, nu știam că de fapt există o adevărată blogosferă, o comunitate plină de oameni creativi care tastează în spatele unui ecran. Citeam un singur blog. Azi citesc ocazional 7-8 bloguri si sunt tot timpul atentă când apare ceva nou, mă rog, nou pentru mine, să răsfoiesc, poate poate, îl adaug pe lista mea.

Îmi plac evenimentele pentru bloggeri, asta fiindcă îi poți cunoaște, să asociezi textele unor oameni vii, și pentru că mereu ai ceva nou de învățat de la ei. Anul acesta sunt blogger acreditat la Webstock 2015, cel mai mare eveniment de Social Media şi comunicare din România, care reunește bloggerii din toată țara indiferent de domeniul pe care sunt axați, agențiile active în Social Media, dar și creatorii de aplicații și proiecte web și mobile.

De ce mi-am dorit eu să particip? Să cunosc oameni pasionați de blogging și Social Media și mai ales experiențele lor din care poate învăț și eu ceva nou 🙂  și să revăd oamenii frumoși pe care i-am cunoscut la alte evenimente pentru bloggeri.

Dacă vreți să participați, puteți solicita aici o invitație. Conferința va avea loc pe data de 2 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al evenimentului.

Webstock 2015

Webstock 2015 este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone România.

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create888

4 comentarii la „Blogger acreditat la Webstock 2015  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu