Biscuiti semiluna

 

Biscuiții aceștia sunt foarte buni când se luptă bebelușii cu durerile de dinți. De altfel se fac rapid și sunt gustoși … am mâncat cot la cot cu David, el începea, eu terminam 🙂

Ingrediente:
2 ouă
40 g unt
1 banană
6 linguri nucă de cocos
300 g făină

Mod de preparare:
Am pus făina, nuca de cocos, untul, ouăle și banana pisată în robotul de bucătărie (dacă nu aveți robot  amestecați cu o furculiță și apoi cu mâna). Aluatul obținut l-am întins într-o foaie de 0.5 cm pe care am decupat-o cu un pahar în forme de semilună, pentru a putea fi ținuți mai ușor în mână. Am copt biscuiții la 180 grade pentru 30-40 minute (să îi scoate-ți imediat din cumptor!). I-am păstrat în cutii de plastic pentru a nu se întări foarte tare.

Biscuiti semiluna

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

2 comentarii la „Biscuiti semiluna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu