Biscuiți pentru bebeluși

Biscuiți pentru bebeluși

Acești biscuiți pentru bebeluși sunt super delicioși și simplu de făcut. A ieșit o tavă de biscuiți pe care aproape i-am terminat din două mișcări. Sunt foarte buni așa simpli, sau cu fructe, sau fărămițați si puși în iaurt, asta a fost cina noastră, eu un borcan și David unul 🙂

 

Ingrediente:
160 g făină (eu am pus 100g făină integrală și 60g făină albă)
100 g unt moale
1 gălbenuș de ou
6-7 curmale hidratate și blenduite/pasate
1 linguriță pudră roscovă (opțional)

 

Mod de preparare:
Curmalele se pun în apă câteva ore pentru a se înmuia și apoi se blenduiesc. Se amestecă toate ingredientele și se pune coca la frigider pentru o oră. Dacă aluatul e prea moale mai puneți puțină făină. Întindeți o foaie și decupați cu formele dorite. Dați la cuptor 10-25 min la 180 °. Nu îi lăsați foarte mult, dacă se rumenesc prea tare devin amari.

Noi am făcut des biscuiți pentru bebeluși iar micul mâncăcios a fost de fiecare dată încântat 🙂 .

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

2 comentarii la „Biscuiți pentru bebeluși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu