Biscuiti cu ovaz (fara zahar)

Evit să îi cumpăr biscuiți lui David, așa că tot încerc să fac diferite combinații. Rețeta aceasta este simplă și rezultatul gustos. Au mers de minune lângă o cană cu lapte.

Ingrediente:
– 180-190g făină de ovăz
– 1 lingură smântână
– 2 linguri miere
– 1 gălbenuș de ou
– 50g unt

Mod de preparare:
Într-un castron am amestecat toate ingredientele. Nu puneți toată făină de la început pentru a fi siguri că nu iese prea tare aluatul care trebuie să nu fie lipicios, ci mai degrabă fărâmicios. Se bagă la frigider 30-60 minute. Eu am făcut un rulou, ca salamul de biscuiți, dar mai subțire și l-am învelit în folie alimentară. L-am scos și am tăiat biscuiți cam de 1 cm. Puteți face și alte forme dar mie mi s-a părut mai simplu așa fiindcă aluatul se dezbină ușor. Se dau la cuptor într-o tavă cu hârtie de copt, la 180 grade, pentru 20-25 minute.

Biscuiti cu ovaz

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create895

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu