Alte minuni de jucarii

alte minuni de jucarii

David continuă protestul împotriva jucăriilor cumpărate. Se pare că băiatul nostru vrea să ne ofere o lecție bună despre protejarea mediului și a bugetului familiei. Îți mulțumim David! Cum se procedează să faci alte minuni de jucarii? Se caută o cutie prin casă. Eu nu am găsit nimic potrivit așa că a adus domnul de la birou una perfectă. Are și tatăl lui un rol important. Am căutat dubluri în colecția de cartele telefonice, le-am șters bine și i le-am oferit la joacă. Cu un creion am măsurat dimensiunea cartelelor pe lungime și pe lățime și am decupat cu un cater. Și asta e tot!

Alte minuni de jucarii 1

Partea a doua: se desființează jocul de poker și se oferă copilului jetoanele. Cu un cater încălzit la flacăra de la aragaz am tăiat foarte ușor o cutie rămasă de la bețișoarele de urechi.

Alte minuni de jucarii 2

David – 11 luni fără 4 zile

Am în minte să fac și alte minuni de jucarii, dar poate îmi mai oferiți și voi idei noi.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create518

9 comentarii la „Alte minuni de jucarii

  1. Ma amuz citindu-ti posturile. Ciprian este la fel ca si David, ignora toate jucariile si este f atras de tot ce il inconjoara. Adora bucataria si tot ce e in ea:oale, polonic,legume s.a. chiar ma intrebam zilele astea ce sa mai improvizez,cu ce sa ne mai jucam. multumesc pt idei.sunt f bune!

  2. Imi plac la nebunie ideile tale! este o comoara ptr o mama care nu are deloc idei si imaginatie .. sunt pur si simplu pe off.. asa ca ideile tale am sa le pun in practica cu baietelul meu , care are o gramad de jucarii deja prafuite care zac 🙂 Mersi mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu