Accesorii vestimentare care aduc confort viitoarei mame (P)

Sunt două elemente vestimentare care mi-au fost vitale din prima zi după ce am născut: pijamaua pentru alăptat și sutienul pentru alăptat … și nici măcar nu venise laptele prea bine 🙂

Am avut din fiecare trei exemplare pentru a fi sigură ca nu rămân dezbrăcată. Sigur, puteți râde, dar eu cel puțin două săptămâni am ieșit din pijamale doar când am plecat la medic sa îmi scot firele rămase după nașterea prin cezariană. Apoi au început să vină oamenii în vizită și eu să pot purta și altceva ziua, fiindcă operația nu mai era atât de sensibilă.

uniconf---camasa-de-noapte-pentru-alaptat-fucsia-s_3686_5_1446731206Am folosit doar cămăși de noapte pentru alăptat care au nasturi în partea de sus și se deschid foarte ușor. Găsiți multe modele de cămăși și pijamale practice și la prețuri foarte bune la BabyNeeds. Produsele sunt din bumbac, vesel colorate (da, pentru mine asta chiar contează 🙂 ) și pentru orice buget. Nasturii poziționați lateral permit alăptarea rapidă și confortabilă atât pentru mamă cât și pentru bebe. Vă recomand cămașa de noapte mai ales în spital fiindcă este mult mai ușor de realizat un consult, în plus dacă veți naște prin cezariană nu va fi prea plăcut să simțiți presiunea elasticului pe abdomen, iar dacă nașteți natural cu epiziotomie, pielea are nevoie să fie „liberă” pentru a se vindeca.

bebe-confort-set-4-chilot-maternitate---marimea-4446_2145_1_1359988815-1Din același motiv este foarte bună și lenjeria intimă de unică folosință: confortabilă, rezistentă, discretă, lasă pielea să respire, fără să creeze griji în plus, fiind de unică folosință. Găsiți diverse mărimi, forme și pachete aici.

uniconf---sutien-pentru-alaptat-alb-75b_3690_1_1446130773-1Sutienele pentru alăptat au fost de mare ajutor la foarte scurt timp după ce am născut: practice, comode, ușoare. Eu m-am orientat către produse confecționate din bumbac 100% de cea mai bună calitate. Au un sistem simplu de prindere, de tip clips, în așa fel încât să poți alăpta cu ușurință. Sunt confecționate din materiale ușoare și rezistente pentru a susține sânii destul de grei din perioada de alăptare. Există diferite culori, mărimi și modele aici.

zsaba-centura-abdominala-postnatala---s_60220_2_1446717367Am avut și centură modelatoare postnatală, dar personal nu am reușit să o folosesc de prea multe ori, nu mi se părea tocmai confortabilă. În schimb am o prietenă care susține că din contră, tocmai când o purta se simțea mai bine, îi atenua din dureri. Probabil că depinde de organismul fiecăreia.

Toate aceste accesorii fac viața mai ușoară pentru o mămică. Credeți-mă, orice detaliu contează imediat după naștere! Nu e ca și cum ți-ar lua careva durerile sau ți-ar face bebelușul să doarmă, dar măcar să nu mai ai și alte griji pe lângă.

Sursă poze

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create881

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu