5 idei de felicitari pentru Craciun facute cu nasturi

Zilele trecute, în Calendarul de Advent, am avut ca activitate să realizăm ornamente pentru bunici, iar David a decis să facem felicitări așa că ne-am pus pe treabă. Aveam de ceva timp adunați mai mulți nasturi într-o cutie și chiar cumpărasem și unii din lemn cu scopul să inventez un joc, dar nu am mai apucat, așa că ne-am reorientat.

Ce materiale am folosit:
– nasturi, diverse forme și culori
– coli cartonate
– lipici
– cariocă neagră

Cum am procedat:
Am îndoit foile A4 pe jumătate, am stabilit cu David cum să facem modelele (mai mult eu, decât el) și am lipit nasturii. David m-a ajutat să pun lipiciul și să le poziționăm pe foaie.

Model 1 

Model 2 

Model 3 

Model 4

Aici am făcut centura lui Moș Crăciun folosind foaie gumată și fetru alb, dar puteți să folosiți și coli simple albe și negre sau să puneți copilul să picteze.

 Model 5

Care sunt oportunitățile de învățare? 
– Dezvoltarea motricității fine
– Dezvoltarea creativității

Just Have FUN !

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create900

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu