10.000 !

10.000 de oameni care mă urmăresc pe Facebook, 10.000 de sufletele care bat în același timp cu al meu când al meu suferă.

 

N-am visat așa rapid la asta, acum mai bine de 2 ani, când mi-am deschis blogul. N-am știut că rândurile mele pot aduna la un loc atât de mulți oameni. Am început să scriu aici când David avea câteva luni. Simțeam acut nevoia să fac și altceva decât să fiu mama lui.

Scrisul a fost o bună terapie pentru mine atunci și a continuat să fie și din ziua în care viața a devenit un film prost.

Și voi ați rămas aici, să mă citiți. Să îmi trimiteți mii de gânduri bune … chiar dacă locul ăsta nu mai era despre cât de FUN este să fii părinte. Blogul a apărut în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Atunci credeam că îmi va plesni inima de fericire. Apoi am ales să îl păstrez și după ce am crezut că o să mor de durere. Dar am murit cumva și apoi am continuat să exist.

 

Scriu în mers, când mănânc, în baie, în metrou, uneori parcă și în somn. Tot ce adun aici aproape zi de zi îmi arată că și atunci când este greu să trăiești, un copil chiar îți face viaţa FUN. Îmi amintește că sunt extrem de norocoasă să am un băiat aici. Oricât de ghinionistă aș fi că am pierdut o fetiță.

10-000

Vă mulțumesc sincer că ați intrat să mă citiți, să râdeți, să plângeți, să vă uimiți, să învățați, să dezvățați, sau poate nimic din toate astea și vă mulțumesc că ați rămas și când viața mea nu a mai fost doar FUN.

 

Vă îmbrățișez virtual, cu aceeași căldură cu care o faceți și voi, exact când am cea mai mare nevoie.

 

FotoCredit: Film Experience

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin öintroducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

3 comentarii la „10.000 !

  1. Imi esti de mare ajutor si iti multumesc pentru ideea blogului in sine. Eu, una, abia astept cartea care probabil se va intrupa in urma sutelor de articole scrise aici! Spor in toate.

  2. Viitoarea ta carte care, sper, se va naste in urma experientei tale acumulate cu ajutorul blogului. Blogul in sine este o carte, dar eu sunt old school si din cand in cand mai citesc o carte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu