Zbor lin spre Lumina, Majestate!

În 2011, la Concertul Regal Caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României, l-am cunoscut pe Majestatea Sa Regele Mihai I. Îi priveam chipul care purta, parcă, suferința întregului nostru popor. Cu o mândrie și o demnitate pe care numai el știa să o arate. Nu m-am născut regalistă să știți. Dar am ajuns rapid să iubesc această imagine simplă, demnă, modestă și îndreptată către oamenii ajunși în nevoie.

 

A fost o onoare să îl întâlnesc, este o onoare să lucrez de aproape 10 ani în fundația pe care el a înființat-o alături de fiica sa, Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României.

Mesajul Fundației care poartă în suflet doliul unui părinte al său:

 

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al României.

Zbor lin, Majestate! Ai alături de tine gândurile noastre, ale poporului român și ale sutelor de mii de oameni pe care i-ai ajutat prin Fundație, în toți acești 27 de ani.

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

2 comentarii la „Zbor lin spre Lumina, Majestate!

  1. Aș vrea sa castig acei banii pentru a face un mic cadou copiilor ce nu-si permint… pentru mine si persoanelor iubite sa le fac un mic cadou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu