Zbor lin spre Lumina, Majestate!

În 2011, la Concertul Regal Caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României, l-am cunoscut pe Majestatea Sa Regele Mihai I. Îi priveam chipul care purta, parcă, suferința întregului nostru popor, cu o mândrie și o demnitate pe care numai el știa să o arate. Nu m-am născut regalistă să știți, dar am ajuns rapid să iubesc această imagine simplă, demnă, modestă și îndreptată către oamenii ajunși în nevoie.

A fost o onoare să îl întâlnesc, este o onoare să lucrez de aproape 10 ani în fundația pe care el a înființat-o alături de fiica sa, Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României.

Mesajul Fundației care poartă în suflet doliul unui părinte al său:

 

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al României.

Zbor lin, Majestate! Ai alături de tine gândurile noastre, ale poporului român și ale sutelor de mii de oameni pe care i-ai ajutat prin Fundație, în toți acești 27 de ani.

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

  1. Oana

    Aș vrea sa castig acei banii pentru a face un mic cadou copiilor ce nu-si permint… pentru mine si persoanelor iubite sa le fac un mic cadou

    Reply
  2. Pingback: Nu stiu cati isi plangeau Regele si cati isi plangeau tara - FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: