Vocea TDM: ”Despre ordine si curatenie”

Voi știați că ”a fi ordine” nu e același lucru cu ”a fi curat”? Și dacă știați de ce nu mi-ați spus și mie, să nu mă mai lupt cu demonii ”pusului la dungă”, ha? Pe vremea când nu aveam copil alergător încă țineam la vechile obiceiuri de a păstra lucrurile în ordine și ce ordine, de se și enerva sora mea când mă vizita. Auzi la ea, când a fost ultima oară la mine, că vine de 2 ori pe ani, cu scuze acceptate (stă în altă țară de afară), îmi zice: ”În sfârșit mă simt și eu bine la tine acasă”. I-o fi plăcut masajul în tălpi făcut de mașinuțe? 🙂

Ca să vă lămuriți de ce musafirii mei se simt mai comod acum, citiți aici cum procedam cu ordinea până să vină mândrul să mă salveze.

8

 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

  1. Pingback: Uneori nu e timp pentru joaca | FUN Parenting by Cristina Buja

  2. Pingback: Urasc sa calc haine | FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: