Vinovata! Injur la volan … si nu putin

Până în urmă cu un an nu înjuram deloc, nici la volan, nici în altă parte. Eram așa, cum s-ar zice, o doamnă … ce plm 🙂 . Știti gluma? Dacă nu, e o glumă bună. Mă purtam ca o doamnă și când îmi clocotea sângele prin vene ca laptele dat în foc. Apoi, cam în același timp cu condusul mașinii zilnic, am descoperit succesul terapeutic al înjuratului.

Nu am multe expresii în vocabularul de ne-doamne, dar am, și le folosesc fără jenă. Mă rățoiesc în mașină, când nu sunt cu David, dar cu ușa închisă și blocată ,evident, la toți șoferii care merg pe stradă de parcă le-a luat mă-sa șosea. Apropo de „mă-sa”, mi-a scăpat una și cu David. Spre marele meu noroc tot ce a reținut și a povestit apoi tuturor a fost că am zis ”ceva cu mă-tii”. Pfiuuu” Ia ghiciți ce era înainte de mă-tii :)) Începe cu P.

Ziarul ”Cuvântul liber” – martie 2018

Și na, dacă experții zic, eu nu pot să îi contrazic. Și se pare că sunt și mai deșteaptă de când înjur. 😀

* Scrisesem articolul ăsta ieri, dar nu am apucat să îl postez, am fost ocupată să mă fac butoi cu pulbere pe motiv de accident auto. Și nici măcar nu am avut când să explodez, că tare greu e să înjuri când intră cineva cu mașina în mașina ta și ai pe bancheta din spate 2 copii.

E a-II-a oară în 3 luni când mă aleg nevinovată cu mașina șifonată. Mai întâi partea dreapta și acum partea stângă, să fie așa, cu sincron. Not fun! V-am zis că unii conduc de parcă le-a luat mă-sa șosea!?

 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create894

Un comentariu la „Vinovata! Injur la volan … si nu putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu