Uitati-va cu atentie in voi

M-am așezat pe un scaun și m-am uitat la ei. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am avut în 33 de ani de când trăiesc. Ei doi, desculți, pe un șezlong, mâncând cireșe, râzând, aruncând sâmburii în iarbă și jucându-se de-a pescuitul. Da, pescuit 🙂 . Numai mintea copiilor poate gândi atât de creativ. E ceva atât de pur și neatins și cald și bun în fiecare copil de pe pământ și din ceruri.

M-am uitat la ei, i-am ascultat și m-am simțit vie.

Cât sunt de minunați! Câtă minune trăiește în fiecare dintre noi!

Uitați-vă cu atenție la copiii voștri, priviți cu adevărat fiecare părticică din ei și veți vedea cu inima cât de buni și calzi și plini de iubire sunt. Uitați-vă cu atenție la voi. Păstrați în voi aceeași bunătate și căldură și iubire. Lăsați-o să fie!

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: