Turismul in Romania si Antonia cea prea frumoasa

Sora mea dragă și prea rar văzută la ochi ne-a vizitat zilele trecute. Mi-am luat 2 zile de concediu și am făcut un fel de turism prin București, adaptat unui copil de 4 ani și 8 luni și unui bebeluș neamț de 6 luni.

Printre parcuri, Mall-uri și Starbucks, da, suntem și noi femei, am luat autobuzul etajat.

Și cum ședeam noi acolo printre turiști, am simțit la un moment dat freamătul celor 2 bărbați din spatele meu. Treceam pe la Unirii și tipic turiștilor făceau poze cu orice frunză le zbura prin fața aparatului. Și numai ce vezi că unul îl grăbea pe celălalt să pozeze, ce credeți? Reclama cu Antonia și nu știu ce mașină. Nu, nu era la mișto, oamenii erau cu adevărat impresionați de frumusețea ei. A Antoniei, nu a mașinii. Acum mă iertați că n-am reținut ce mașină era. Tot la Antonia mă uitam și eu. 

Ce fac turiștii în România? Pozează gagici mișto.

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: