Supa crema cu ciuperci, dovlecel si seminte de dovleac

Am descoperit o nouă rețetă simplă de supă cremă, sănătoasă și gustoasă. Uite că fac și rime 🙂

Ingrediente:

400g ciuperci
1 dovlecel mic
1 morcov
1 păstârnac
1 cartof mic
1 ceapă
200g smântână
Semințe de dovleac
Sare

Mod de preparare:

Am fiert toate legumele. Cartoful și dovlecelul le-am pus mai târziu pentru că se fierb mai repede. Când au fost toate fierte, am aruncat ceapa și păstârnacul și pe restul le-am pasat la blender. Nu am pus toată apa de la început pentru a mă asigura că nu iese prea diluată.

Am adăugat sare și smântână în supă, am amestecat, am mai pus apă din cea rămasă de la fiert, până am ajuns la textura dorită și gata.

Când am servit în castron, am pus pe deasupra semințe de dovleac. David a cerut și crutoane și chiar merg bine împreună 🙂

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: