Se insoara David? Deja?

Nu știu dacă să îmi fac griji sau nu 🙂 . David m-a anunțat zilele trecute că le-a întrebat pe domnișoarele educatoare dacă vor să se căsătorească cu el. Acum na, mie îmi plac, sunt frumoase, blânde, deștepte, tinere și muncitoare, dar nu știu dacă ar trebui să îmi fac griji pentru că au iubiți și David știe, dar nu îl deranjează 🙂 , pentru că le-a cerut de soție pe amândouă deodată sau pentru că deja se gândește să plece de acasă :).

– Mami, eu știu că domnișoara și prietenul ei se iubesc mult.
– De unde știi asta, David?
– Am văzut eu că se pupau și am văzut și poza de la ea din telefon și erau așa iubiți. Și știi ce? Și mie îmi place de el. E așa drăguț.

Băietul mamii se gândește la însurătoare la 4 ani. Ca să vezi! 🙂

Am decis totuși să nu îmi fac griji. 

….

După 2 zile am plecat la munte. David m-a anunțat rapid că o place pe soția patronului de la Pensiune după care s-a și plimbat atât de mult încât eu am terminat de citit o carte în 2 zile. N-a avut pic de reținere să o anunțe și pe ea admirația, dar și pe soțul ei.

Bine, nu îmi fac griji. Toate 3 femei sunt frumoase. O să mă opresc doar la detaliul acesta 🙂

Ieri îl iau pe David de la grădiniță și domnișoara educatoare îmi povestește despre cererea în căsătorie. Aproape aceeași poveste cu mica diferență că ficior-miu a cerut de nevastă și o colegă de grădiniță, colegă care și-a pus mâna în șolduri și i-a spus serioasă și categorică mândrului David :

– Știți ceva David, trebuie să te hotărăști pe cine vrei în căsătorie, nu se poate așa cu toate 3.

Bine, nu îmi fac griji, cineva ia totuși atitudine :))

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

1 Comment

  1. Pingback: Sa dam drumul oamenilor pe care ii iubim este cea mai grea lectie care ne este data sa o traim - FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: