Sarbatori, sarbatori, dar doar cu mine cand stai?

Am fost aproape 2 săptămâni în concediu, săptămâni în care am stat doar noi 3 fix 2 zile, iar doar eu cu David, doar 2 ore, ieri. Și fix despre ieri vreau să vă povestesc.

Ne-am trezit extrem de târziu, parte pe care am iubit-o la vacanța asta. Ne-am mai învârtit pe ici pe colo prin casă, lovindu-ne unii de alții ca bomboanele de ciocolată într-o pungă, 5 oameni și jumătate într-un apartament cu 2 camere și o singură baie, e vis doar pentru asiatici. Ne-am decis să mergem la Mall să își cumpere sora mea diverse pentru bebelușul pe care încă îl plimbă prin burtică. Acum înțelegeți de ce am spus 5 oameni și jumătate? 🙂

Și s-a pus David pe un urlet și un show cum nu l-am mai văzut să presteze de vreo 2 ani. Sperietoare pentru viitori părinți. Cerea orice știa că nu va primi și refuza să mănânce. L-am informat că nu vom pleca de acasă cu burta goală și nervii dați cu fixativ, că vom fi bombă atomică pe două picioare. A insistat cu urlatul și imposibilul până a fost clar că eu rămân cu el acasă.

S-a potolit, a salutat pe toată lumea, l-a pupat pe ta-su și asta a fost.

Ne-am întins pe covor printre toate piesele și jucăriile amestecate, lângă patul musafirilor nefăcut de 3 zile :)) și ne-am jucat. Picnic cu Lego timp de 2 ore. Super FUN!

– Mami, mie place să stau cu tine acasă.
– Și mie îmi place foarte mult. Asta îți doreai iubire, să stăm împreună doar noi doi?
– Da, mami, era dor să stau doar cu tine.

Câte lecții învăț de la minunea asta de băiat 🙂

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

4 Comments

 1. Andreea

  Dragul de el, ce frumos!…

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   🙂 Daa, e minunat 🙂

   Reply
 2. RALUCA NABARJOIU

  Avea dreptate și copilul, și până la urmă a iesit ca el, foarte bine ptr.amandoi. Va pup si sa aveti parte de cat mai multe momente împreună, e un castig de ambele părți.

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Da, e, tare bine m-am simtit doar cu el cateva ore 🙂

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: