Saratele – o reteta simpla

Am încercat o nouă rețetă de sărățele. Și prima pe care v-am scris-o aici este foarte bună dar aceasta este excepțională. Eu o am de la prietena mea Diana și ea de pe grupul de Facebook BLW-Romania.

Fiți atenți cât de simplă este:
200g unt
200g brânză sărată (eu am folosit telemea uscată de oaie)
200g făină
Opțional: gălbenuș de ou, cașcaval, susan și chimen.

Altfel spus, aceeași cantitate de unt, brânză și făină. Varianta cu 200g ajunge pentru o tavă mare de aragaz. Se dau untul și brânza pe răzătoarea mare, se amestecă cu făina și se bagă la frigider pentru minim o oră. Eu am lăsat-o și până a doua zi.
Se întinde o foaie, opțional se unge cu gălbenuș de ouă și se presară cașcaval ras. Se decupează forme sau se taie batoane și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Saratele – o reteta simpla

Sincer, sincer, rețeta asta este prea bună!

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

1 Comment

  1. Pingback: Top retete pentru bebelusi – FUN Parenting | FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: