Salata cu telina, morcovi si hrean

Săptămâna trecută am fost plecată într-un press trip în Germania pentru a vizita Centrul de Inovație P&G din Schwalbach. Acolo am luat prânzul și m-am lipit de un bol de salată care părea să aibă hrean, așa că, am încercat să refac ce am mâncat acolo 🙂 .

Ingrediente:
5-6 morcovi
1 țelină medie
1 hrean
3 ouă
Sare
Lămâie

Mod de preparare:
Am făcut maioneză din 2 ouă fierte și unul crud în care am pus sare și puțină zeamă de lămâie. Morcovii, țelina și hreanul le-am dat pe răzătoarea mică (am folosit robotul) și le-am scurs de zeamă, apoi le-am amestecat cu maioneza și cu puțină sare.

salata-cu-legume-si-hrean

Atât! Este genială! Eu am mâncat până la refuz.

 

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: