Salata cu avocado si nuci

Hai că m-am dat pe salate 🙂 . Am ideea asta de rețetă de mai bine de o lună și tot ameninț băieții că o fac, dar zău că nu am reușit. Așa că am făcut-o zilele trecute pentru o gașcă mai mare și se pare că a ajuns pe lista “mai facem”. Nu de alta, dar a mâncat și David și asta chiar nu se întâmplă des când vine vorba de salată.

Ingrediente:
Salată iceberg
Roșii
Castraveți
Avocado
Nuci (eu am avut mixt de nuci, cu alune de pădure și caju)
Ceapă verde (opțional)

Dressing:
Iaurt grecesc
Miere (un vârf de linguriță)
Sare
Lămâie (opțional)

Mod de preparare:
Am spălat roșiile, castraveții și ceapa și le-am lăsat la uscat cât am tăiat salata iceberg, apoi le-am tăiat și pe ele. Am amestecat legumele, am pus avocado tăiat cuburi și nucile tăiate mai mici, am pus dressingul pe deasupra și am amestecat. Dressingul se face ușor, punând la un loc toate ingredientele. Gata! Poftă bună!

 

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: