Paste cu pui si sos la cuptor

Când veți încerca rețeta asta și veți simți curcubeu pe cerul gurii, să știți că e opera domnului meu, mare bucătar, eu doar mă laud aici cu ea.

Ingrediente:
400g piept de puiPaste cu pui si sos la cuptor
500g paste
100g măsline tăiate
100g cașcaval
1-2 roșii
1 ceapă verde
1 usturoi verde
Suc de roșii
2 linguri ulei de măsline
10g unt
Sare si alte condimente după preferințe

Mod de preparare:
Într-un vas se călesc ceapa, usturoiul și roșiile în 2 linguri ulei de măsline și aproximativ 10g de unt. Se adaugă suc de roșii, apă, sare și condimente în funcție de preferințe. Pieptul de pui se taie cuburi mici, se amestecă cu pastele nefierte, măslinele și sosul făcut mai devreme. Se pun în vase yena, nouă ne-au ieșit una dreptunghiulară și una de chec yena. Se mai adaugă suc de roșii și apă cât să acopere pastele, dacă e nevoie. Vedeți că se vor mai umfla așa că nu umpleți tava. Se dau la cuptor la 180 de grade. Când sunt gata se rade cașcaval deasupra și se mai lasă 5 minute.

Rețete culinare și mâncăruri

Dulciuri încercate de mine

Rețete pentru bebeluși

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și înger de fetiță Emma.

1 Comment

  1. Pingback: Reinventarea puiului – retete simple   | FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: