Sunt ong-ist si pur si simplu iubesc ce fac

Știu că majoritatea mă cunoașteți de pe blog, că na, mă citiți și vă mulțumesc sincer, dar nu știu câți știți ce fac eu 8 ore pe zi, uneori și mai mult și tot timpul cu plăcere: sunt Manager de Programe în cadrul Fundației Principesa Margareta a României.

De mai bine de 11 ani lucrez cu copiii, adolescenții, familiile lor, vârstnicii și voluntarii din fundația aceasta în care mi-am format profesia pe care o am azi. Am un loc de muncă pe care îl iubesc și care se potrivește ca o mănușă brodată pe sufletul meu. Mai multe detalii despre viața mea de Ong-ist, am povestit pe blogul Andreei Carmen​ Radu.

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

  1. Pingback: Ce ma motivează sa lucrez intr-o fundatie? - FUN Parenting by Cristina Buja

  2. Pingback: Am privit spre o reconstructie, dupa ce am urlat pe ruine. Despre asta a fost 2018 - FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: