Omleto-Pizza gata in 10 minute

Într-una din puținele zile în care mi-am luat concediu doar ca să stau cu David acasă, m-am poticnit când am deschis frigiderul. Nema mâncare! Eu ca eu, dar burta mândrului pretențios cerea umplută cumva, așa că a trebuit să gătesc ceva extra-mega rapid, moment în care, mi-am amintit de ceva ce găteam în copilărie, oarecum pizza dar nu tocmai, parcă omletă dar nici chiar, așa că îi spuneam omleto-pizza.

Ingrediente pentru o tigaie ca de clătite:Omleto-Pizza gata in 10 minute1
– 3 ouă
– 3-4 linguri de făină
– Kaiser, ciuperci (atât am avut eu, dar puteți pune orice doriți)
– Cașcaval
– Ketchup
– Ulei de măsline
– Sare
– Oregano

Mod de preparare:
Am tăiat kaiserul și ciupercile, feliuțe. Am bătut ouăle cu un tel și am pus apoi peste ele sare, oregano și făină. Într-o tigaie neaderentă, încălzită deja cu câteva picături de ulei de măsline în ea, am pus compoziția. După ce s-a făcut pe o parte, am întors-o cu o spatulă, iar pe partea de sus, cea gata făcută, am întins ketchup, cașcaval ras, apoi am pus peste, kaiserul și ciupercile și iar puțin cașcaval ras. Am acoperit tigaia pentru 1-2 minute pentru a se topi bine cașcavalul și am fost atentă să nu se ardă pe fund. Cu o spatulă am scos-o pe o farfurie și am lăsat-o puțin la răcit.

Omleto-Pizza gata in 10 minute2

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: