”O sa fim bine, ai sa vezi!”

L-am culcat pe David plimbându-l în căruț, în jurul blocului. Era obosit, dar prea supărat să poată să adoarmă. Are atât de multe afte în gură încât nici nu poate să râdă. Trebuie să fie tare greu să nu poți să râzi. Știu cum e! Am fost tăcută tot drumul, vorbea Marius mai mult decât mine, ceea ce se întâmplă extrem de rar.

Uneori obosesc, și nu să vorbesc, ci să trăiesc așa în imprevizibil și agitație și luptă. Azi ai și ești, mâine nu se știe. Am obosit așteptând dreptatea, am obosit să rog avocații să facă ceva mai mult decât nimic.

Am urcat în casă, l-am pus în pat, l-am sărutat ușor pe frunte, să nu îi mai ating obrajii și să îl doară. Ne-am întors la treburile casnice care ne obligă să trăim normalul. Frecam cu sare, varza tăiată mărunt de Marius, și plângeam. Mă mângâia încet pe umăr și pe spate, apoi m-a cuprins și mi-a sărutat gâtul:

– O să fim bine, o să fim bine, ai să vezi!

Nici nu știu dacă spunea asta să mă convingă pe mine sau pe el. O să fim ? Eu tot aștept.

O sa fim bine

FotoCredit: Cristina TR

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

9 Comments

 1. Laura Craciun

  O sa fie! Rabdare, incredere si curaj! Desi nu ne cunoastem personal, imi permit sa iti trimit o imbratisare virtuala pe post de incurajare >d<

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Îți mulțumesc! Primesc oricând îmbrățișări 🙂

   Reply
 2. Alina

  O sa fiti! Cel mai important mi se pare ca astepti asta.

  Te imbratisez si eu, daca nu sunt deja prea multe imbratisari. Desi cred ca niciodata nu sunt destule 🙂

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Nu,nu,niciodată nu sunt suficiente îmbrățișări. Îți mulțumesc!

   Reply
 3. Claudia

  Nu are cum sa nu fie BINE cumva! Așa Cum le vorbim puilor noștri ca BINELE învinge întotdeauna.cum găsim în toate poveștile, desenele, filmele. Stăm cu ultima suflare pana la final pentru ca totul e aiurea și pare pierdut. Și cumva, BINELE reușește. Eu chiar cred din tot sufletul ca asta se întâmplă și în viața reală. Sănătate, sa poată zâmbi iar micul ștrengar și putere vouă!

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Iti multumesc mult Claudia :*

   Reply
 4. anda

  O sa fie bine! O sa fiti bine, Cristina, alta varianta nu exista! Gandul meu bun te imbratiseaza

  Reply
 5. Cristina

  Multe imbratisari pleaca de la noi catre voi de fiecare data cand te citesc! Te pot ajuta cu un numar de telefon al unui avocat bun, rau si cu dorinta de a castiga si a face dreptate. Nu pot promite ca acest avocat va fi cel care va poate aduce un puc de liniste ( are mai multe cazuri pe comercial) dar poate stie un alt avicat bun si rau in acelasi timp. Doar sa imi spui si va pun in legatura. Nu va lasati, mergeti pana in panzele albe pentru a putea face dreptate pentru voi, pentru vei care nu au avut curaj sau posibilitati, pentru cei care ar putea fi in aceeasi situatie pe viitor 🙁 Va imbratisam inca odata si daca as fi fost in tara as fi intrat in echipa cu voi mai mult decat cu incurajari. Daca aveti nevoie de o opinie juridica eu sunt aici si voi reveni cat voi putea ca ne sinteti dragi toti patru!

  Reply
 6. Pingback: Avem nevoie de noi doi, din cand in cand - FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: