Moduri stupide prin care iti poti rupe un os – Povesti adevarate

Când mi-am rupt osul de la picior m-am simțit cam ultima curcă a satului. Cum doamne iartă-mă să îți rupi un os doar fiindcă te-ai dat prost jos din pat? Ei, uite că se poate!

Și apoi am simțit că am și eu măcar o gașcă cool de curci și curcani, când am citit comentariile voastre. Măi și-am râs de am zis că o să mi se agraveze fisura de la metatarsian.

De la cititorii mei venite:

Sa vezi cum e să te dai jos din pat cu viteza și cu ochii închiși și sa dai cu capul în ușă. E adevărată chestia aia cu stele verzi.

Am coborât din pat într-o dimineață, pat cu înălțimea de 40 cm și mi-am rupt piciorul. M-am dus la urgențe, mi l-a pus în ghips și a doua zi era să mi-l rup și pe celălalt că am sărit în bucătărie într-un picior și am alunecat pe gresie și am căzut. Nu mi-am spart decât puțin capul. Nu m-am mai dus la urgențe, că exista posibilitatea să mă interneze pentru 3 săptămâni cât am stat cu cracul în ghips, ca să nu devin puzzle.

”Eu mi-am scrântit o mana în somn, deci se poate mai rău 🙂 .”

”Copilul meu și-a dizlocat cotul în timp ce își trăgea mâna de sub el ca să apuce nu știu ce ustensilă de scris.”

”Eu am pățit cu mâna stângă acum câșiva ani. Aveam o pereche de pantaloni gen fustă .M-am împiedicat având grijă de pisică să nu o calc. Mi-am fracturat mâna și acum am cele mai urâte dureri. Când m-a văzut fratele meu nu știa ce să facă. Râdea un pic. La urgențe doctorul făcea glume cu mine până să mi pună ghipsul.”

”Soțul s-a ales cu dublă fractură când voia să dea într-o minge … deci se poate și mai rău.”

”La mine s-a terminat trotuarul si nu mi-a spus nimeni!„ 😂

”Încercam să termin ce sfârâia în tigaie înainte să înceapă finala de patinaj artistic. Aveam nevoie de ceapa de pe balcon așa că … am făcut eu patinaj prin casă în coleziune directă cu o canapea care a crescut brusc la noi în sufragerie.”

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: