Daca n-ai incotro, mergi jumatate bine si jumatate altfel

Stătea pe covor și se juca. Și-a scos șoseta și a venit la mine. Avea o rană la degetul mijlociu. S-a văitat, am discutat, a răzbit o vreme și a decis că n-are încotro, va sta cu o șosetă într-un picior și fără o șosetă în altul, să îi treacă buba.

– Mami, fac caca.
– Hai să mergem la toaletă.
– Se mamă bună ești, mami.
– Sunt o mamă bună?
– Da, tu meleu mergi cu mine la toaletă.

Așa ce mi-a râs sufletul! L-am urmat pe scări în timp ce urca la baie, cu o șosetă și fără o șosetă. Mă uitam la el și mă gândeam la mine fără ea, fără Emma.

– Mami, mie este frig la un picior și bine la altul.

Da, așa sunt și eu de aproape 2 ani. Mi-e cald pe jumătate și groaznic de frig pe jumătate. O parte e cum trebuie și alta pe invers. Merg cu o șosetă în picior și alta departe.

 

L-am privit și am șoptit în mine, “dacă n-ai încotro, mergi jumătate bine și jumătate altfel”.

 

Mi-e dor de tine, Mica mea!

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Un comentariu la „Daca n-ai incotro, mergi jumatate bine si jumatate altfel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu