Interviu pentru revista “Copii si Parinti”  

Am scris pentru revista ”Copii și Părinți” , despre cum a apărut blogul și ce planuri am cu el, despre viața mea segmentată între multe planuri și cum reușesc să fac echilibristică între a fi mamă, soție, femeie și angajat, în 24 de ore cât are o zi și pentru mine.

Interviu pentru revistaCopii si Parinti

Partea distractivă a colaborării a fost ședința foto, l-am avertizat pe fotograf că ce o să poată să prindă în 15 minute, cam aia o să fie. Băieții aștia doi din viața mea sunt tare ”iubitori” de stat la pozat, din cauza asta am de mai bine de jumătate de an, 2 ședinte foto primite cadou, pe care nici în ziua de azi nu le-am făcut 🙂 .

Dar a prins ceva fotograful, nu? 🙂 .

 

Alte apariții, prin alte locuri puteți să citiți la rubrica Media.

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: