Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor – Cu David la Antena 1

Acum câteva zile, Ruxandra Luca m-a invitat în curtea ei și casa ei, la propriu :) , să filmăm un scurt interviu, pentru emisiunea ”Prietenii de la 11”, difuzată azi. Am vorbit despre cum să ajuți copilul să își dezvolte inteligența emoțională, cu parte teoretică și parte practică. Așa au ieșit și câteva imagini haioase cu băieții noștri vrăjiți de cardurile pentru dezvoltare emoțională pe care le-am făcut (le puteți descărca gratuit de aici).

Partea cu joaca a fost tare amuzantă, încearcă numai să faci în același timp un joc pentru un zvăpăiat de 3 ani și unul de 8 ani. Cheia succesului? Limba engleză. Așa că am făcut dezvoltare emoțională în limbi străine :) .

Este primul interviu pe care îl dau în calitate de mamă și psiholog :) . Frumoasă combinație ! V-am pus și linkul mai sus, în cazul în care nu ați reușit să îl vedeți dimineață … nici eu, eram la birou.

Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor nostri

Mai multe detalii despre dezvoltarea emoțională a copiilor găsiți în articolele de mai jos:

Dezvoltarea abilitatilor emotionale pe categorii de varsta

Cum ajuti copilul sa se dezvolte emotional

Idei de jocuri pentru dezvoltarea emotionala a copilului tau

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

4 Comments

 1. Schmitza

  :)

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   :*

   Reply
 2. Raluca Badita

  Ce duci sunteti toti!! Felicitari, Cristina! La cat mai multe aparitii!

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Mulțumesc mult Raluca :*

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: