# 1. Gandul diminetii – ”Neuroni agitati ?”

În fiecare dimineață imediat ce mă trezesc, de cele mai multe ori cu greu și dor de somn, deja mă pocnesc gândurile și planificările. Până la finalizarea schimbării la față, cu mai mult sau mai puțin machiaj, depinde de față, am câteva clarificări sau alte întrebări. Weekend-ul este cu totul altă poveste … gândesc mai puțin și trăiesc mai mult. Totuși, azi e miercuri și m-a lovit asta, că poate sunt sau nu sunt singura invadată de neuroni prea agitați. Sunt? Ai voștri stau zen, tăvăliți la locul lor?

Gândiți sau nu gândiți, puteți să sharuiți 🙂 .

1.Gandul diminetii

 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

1 Comment

  1. Cristina

    Eu ma trezesc undeva intre 6-6:30 si tind sa cred ca neuronii mei lucreaza de pe la 5. Planifica, schiteaza, fac planuri pentru ziua ce urmeaza, liste de cumparaturi si pregatiri. Eu cand reusesc sa deschid ochii toate astea ma inunda si parca ma obosesc instant. Eu, cea fara neuroni, eu cea din pestera nu-mi doresc decat o cana mare de cafea. Ps- trebuie sa imi achizitionez un aparat de facut cafea care sa ma astepte cu ea facuta dimineata 🙂 scriu aici poate asa ma aude universul si ma duce spre magazinul cu aparate :)))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: