Frunze colorate

Pentru că am fost de curând la munte și am stat mult în natură printre zeci de culori de toamnă, am zis să reproducem și acasă. Așa a făcut David frunza lui.

Ce materiale am folosit:
– Coli de hârtie
– Lipici
– Hârtie creponată
– Creion

Cum am procedat:
Pe o coală albă am trasat forma unei frunze și pe alta coală am pus bucăți tăiate de hârtie creponată. Am ales împreună culorile discutând despre ce am observat când am fost în pădure. A mers ușor comparația, abia ne întorsesem. Singur a pus lipici și apoi a umplut forma frunzei cu culori. La final m-a pus să îi desenez ce se află într-un parc. El a dictat și eu m-am strofocat să fac ceva cât de cât asemănător.

Care sunt oportunitățile de învățare?
– Fixarea noțiuni de culori
– Dezvoltarea motricității fine
– Dezvoltarea creativității

Just Have FUN !

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

 1. Simona

  Ce frunza frumoasa.
  Felicitari, este un joc foarte distractiv.

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   :*

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: