Draga viitor sau actual tatic

Iubitule, îți zic cu toată afecțiunea posibilă că te ia mama dracului dacă mă lași să mă simt singură în toată viața asta care nu se anunță tocmai simplă.

Să ne fie clar, tu vii de la muncă obosit, pe mine ma găsești încă la muncă, tot obosită, așa că timpul ăla de seară se împarte la doi, pe cât posibil, egal.

Nu ai drept de veto la decizia “cât mai alăptăm” și by the way, doar eu alăptez, pe tine nu cred că e posibil să te văd făcând asta. Atât timp cât sânii tăi stau liniștiți la locul lor și ai mei vor fi pe cale să se transforme în papioane, eu decid.

Crezi că e odihnitor să stai toată ziua cu un copil, nu? Atunci de ce te găsesc aproape leșinat când ies cu prietenele în oraș și te las 2-3 ore la datorie?

Nu sunt violentă, dar ți-as pocni vreo două peste ochi când îmi trimiți 3 mesaje pe minut, toate semi-alarmante, atunci când mă îndur să plec 2 ore fără copil undeva.

Știi când îți spun că florile, vorbele siropoase, filmele romantice, sunt pentru puștoaice și eu sunt matură de acum? Te mint. Încă le ador și le voi aștepta mereu așa că nu mai fii chitros și cumpără o floare sau sări un gard și fură una.

Sigur, nu car saci în spate, doar în față, cam unul de mere dulci și roșii, dar asta nu înseamnă că nu poți spune din când în când că e greu ce fac și că apreciezi. E bine să auzi asta de la cel care se presupun că știe cel mai bine, doar stă în casă cu mine. Uite și eu te voi aprecia mai mult doar fiindcă mă apreciezi.

Știu, am o sămânță de burtă, sânii nu mai sunt așa tinerești, ca să nu zic că s-au lăsat, pantofii cu toc au praf de când i-am purtat ultima oară, dar poți să te prefaci că vecina de la 2, mereu tânără, cu miros de flori de măr, nu e chiar așa mișto? Știu, și eu salivez după bărbat-su dar mă șterg repede la gură 🙂

Semnat viitoare sau actuală mămică, nu neapărat soția ta.

P.S: Bine că nu-mi citește domnul blogul, nu de alta, dar vecinii de la 2 sunt numai moși, e undercover după cine salivăm fiecare 🙂

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

  1. iana

    Pe cat de obositor este tot..pe atat de haios iti prezinti tu meniul tau de zi cu zi.Cred ca stii cat de perfect te inteleg…mai ales in clipele acestea cand am facut mancarea cu pauze de luat in brate, carat bicicleta, aruncat mingii…Iar acum intr-o mana sta Mihai,iar Marci suna la interfon.De cand s-a instalat interfonul nu ma mai stie jumate de cartier ca trebuie sa ies la balcon!!

    Reply
  2. Georgiana

    Foarte amuzant :))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: