Despre creativitate si jocuri pentru copii

La invitația superbei Miruna​, blondă scriitoare pe blogul Şi Blondele Gândesc​, pe care tare o place David, am scris despre obiceiul nostru de a face jocuri acasă cu ce găsim pe ici pe colo.

N-am început ritualul acesta cu ideea de a face un geniu din David. Nu cred că dacă învață să își tragă singur fermoarul la geacă, la 3 ani, va avea mai mult succes în viață decât dacă ar face asta la 4 ani și jumătate. Scopul care stă la miezul acestei idei de a inventa jocuri pentru el, este să îi dezvolt creativitatea și capacitatea de a gândi. Pânză de paianjen în conexiuni neuronale, capacitate care îi dezvoltă automat și memoria dar și viteza de captare a informațiilor.”

Continuarea în articolul: Despre creativitate și jocuri pentru copii și, mai ales, parinți

FotoCredit: Foto Experience Ro

Vă poate interesa și:
Activitati, jocuri, jucarii pentru bebelusi 6 luni+

Activitati, jocuri, jucarii pentru bebelusi 10 luni+

Activitati, jocuri, jucarii pentru bebelusi 1 an+

Activitati, jocuri, jucarii pentru copii 18-24 luni

Idei de activitati si jocuri de facut in casa

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: