Despre copii, emotii si libertate

La invitația Cristinei Oțel am scris pe blogul ei un articol despre copii, emoțiile lor și dreptul de a fi liberi să le trăiască.

”Dacă adulții dezvoltă pe parcursul vieții modalități sănătoase, sau nu, de a gestiona emoțiile pe care le trăiesc, copiii sunt ca o carte deschisă spre noi și asta e bine. Ei trăiesc la maximă intensitate și se exprimă pe deplin. Să le dăm libertatea de a trăi emoțiile așa cum le simt, este dreptul lor. Să îi învățăm să le recunoască, să le exprime, să le înțeleagă și să le regleze, este responsabilitatea noastră.” … continuarea aici.

Despre copii, emotii si libertate

Despre emoții am mai scris pe blogul meu de multe ori:

Dezvoltarea abilitatilor emotionale pe categorii de varsta

Despre emotii si inteligenta emotionala a copiilor

Cum ajuti copilul sa se dezvolte emotional

Idei de jocuri pentru dezvoltarea emotionala a copilului tau

Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor – Cu David la Antena 1

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create803

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu