Desert pentru bebelusi fara zahar

Aveam într-o seară două banane super coapte de care mi-ar fi fost milă să ajungă la gunoi și cum nimeni nu voia să le mănânce, am încercat un desert. Vă spun sincer că mie nu mi-a plăcut, am pus asta pe seama pasiunii mele pentru multă ciocolată :) și mă așteptam să ajungă toate la gunoi, dar apoi a ras David două borcane unul după altul și am decis să le mai dau o șansă … în sensul că scriu rețeta aici, eu tot n-am mâncat, și nici ta-su, a avut grijă mândrul de ele :) .

Ingrediente:
– 2 banane coapte bine
– 2 ouă
– 200ml lapte
Opțional: brânză proaspătă, pudră de roșcove, fructe de pădure
Mod de preparare:
Am pus bananele, ouăle și laptele în vasul unui blender vertical și am mixat bine … m-a ajutat David J . Compoziția opținută am pus-o în borcănele de sticlă și pahare (până la jumătate). Am preferat borcanele cu capac pentru a putea să le luăm cu noi în parc când stăm cu orele. Am pus recipientele unele lângă altele într-un vas yena, am umplut vasul cu apă și l-am băgat la cuptorul preîncălzit la 220 de grade.

Desert pentru bebelusi fara zaharAm încercat și varianta cu pudră de roșcove și cea cu brânză proaspătă, practic am împărțit compoziția în 3 cantități egale, una am lăsat-o simplă, în alta am pus pudră de roșcove și în alta brânză proaspătă de vaci.

 

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: