Desert pentru bebelusi fara zahar

Aveam într-o seară două banane super coapte de care mi-ar fi fost milă să ajungă la gunoi și cum nimeni nu voia să le mănânce, am încercat un desert. Vă spun sincer că mie nu mi-a plăcut, am pus asta pe seama pasiunii mele pentru multă ciocolată 🙂 și mă așteptam să ajungă toate la gunoi, dar apoi a ras David două borcane unul după altul și am decis să le mai dau o șansă … în sensul că scriu rețeta aici, eu tot n-am mâncat, și nici ta-su, a avut grijă mândrul de ele 🙂 .

Ingrediente:
– 2 banane coapte bine
– 2 ouă
– 200ml lapte
Opțional: brânză proaspătă, pudră de roșcove, fructe de pădure
Mod de preparare:
Am pus bananele, ouăle și laptele în vasul unui blender vertical și am mixat bine … m-a ajutat David 🙂 . Compoziția obținută am pus-o în borcănele de sticlă și pahare (până la jumătate). Am preferat borcanele cu capac pentru a putea să le luăm cu noi în parc când stăm cu orele. Am pus recipientele unele lângă altele într-un vas yena, am umplut vasul cu apă și l-am băgat la cuptorul preîncălzit la 220 de grade.

Desert pentru bebelusi fara zaharAm încercat și varianta cu pudră de roșcove și cea cu brânză proaspătă, practic am împărțit compoziția în 3 cantități egale, una am lăsat-o simplă, în alta am pus pudră de roșcove și în alta brânză proaspătă de vaci.

 

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

2 Comments

 1. Cristina

  Obținută*

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Mulțumesc

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: