Cum sa iti rupi un os, asa, dis de dimineata

Mi-am luat clăpari, unul de fapt, special pentru oameni aiuriți precum sunt eu. Clăpar care să țină un os la loc 🙂 

Când am fost întrebată dacă e vina tatălui lui David, mi-am dat seama cât de penibilă e povestea adevărată. Dacă aș fi adepta mințitului aș fi putut să spun că m-a împins el pe scări 🙂 Ideea asta chiar l-a amuzat teribil. Sau, că am vrut să salvez o mâță din copac și am căzut din vârf. M-am luptat cu un hoț care voia să îmi fure portofelul cu tot salariul și i-am dat o lovitură de karate în nas. Am fost la sky și aproape am câștigat o competiție când, în fața mea, era o bătrânică pe care nu avea cine să o treacă pârtia. Hai, mă, că-s credibile toate 🙂 !

Cum am reușit de fapt să îmi rup un os, așa, dis de dimineață?

Păi, m-am dat jos din pat rapid și cu ochii semi-deschiși, să închid alarma de trezire. Am dat cu piciorul în marginea patului, am căzut, mi-am ferit capul că ăsta e mai important și gata. Mi-am rupt un metatarsian. V-am zis eu că mai bine mințeam 🙂 ?

Părțile bune sunt că s-a lăudat David cu mine la grădiniță de parcă aș fi salvat o mâță din foc. Sau aș fi doborât un hoț. Sau aș fi primit o medalie. Când am ajuns în grădiniță, mi-a dat repede cârja pe care o ducea el pe post de mitralieră. A deschis ușa de la clasă, super fericit “colegi, colegi, mama mea și-a rupt piciorullllll!”. Hai că sunt vedetă.

Partea bună e că am putut să îi învăț pe ei ceva, de exemplu că e important să deschizi ochii când te dai jos din pat. David are arme cu care să împuște. Am foarte puține opțiuni de haine și încălțăminte care să se potrivească cu clăparul meu special. Amuz pe oricine mă întreabă ce am pățit. O să stau și eu mai mult în casă. Am scuză să nu gătesc.

Hai că de părțile proaste nu vreau să mă ating.  Să rămân optimistă, zic! Oricum pesimismul nu mă ajută la dureri.

Deci, cum ziceam, am salvat o mâță, da?

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

3 comentarii la „Cum sa iti rupi un os, asa, dis de dimineata

  1. Eee, accidentele astea se intampla, din pacate! Sotul meu si-a rupt piciorul in patru locuri vara aceasta doar pentru ca s-a impiedicat in propriile picioare (nu stie nici el cum a facut exact) si a cazut… A facut operație, are tija, anul viitor trebuie sa se opereze din nou. Asta este! Sanatate multa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu