Cum sa il inveti culorile III

Cum sa il inveti culorile

Am mai dat câteva idei simple aici și aici, acum vă spun despre Cum sa il inveti culorile III . Probabil că ar fi un următor pas, îndepărtat, pentru David, deci nu pentru el am pictat eu ieri, ci pentru finuța mea scumpă care are 2 ani și 10 luni. E posibil totuși pentru ea să fie un pic prea simplu, fiindcă e isteață foc, dar când am găsit cleștișorii ăștia așa vesel colorați nu puteam să îi las să se plictisească pe raft.

 

De ce anume am avut nevoie?
– O coală albă cartonată
– Acuarele, pensulă
– Clești colorați
– Creion, pix negru cu gel
– Linie
– Foarfecă

Am tăiat o bucată din coala cartonată și am trasat linii cu creionul. Am colorat fiecare căsută cu nuațele cleștilor. Apoi cu pixul negru am trasat iar liniile doar fiindcă mi s-a părut că ar arăta mai fain. Sunt 20 de căsuțe fiindcă atâția clești aveam.

Cum sa il inveti culorile III - 2

Spor la joacă bubustuță mică! … bubustuța e finuța mea, așa o alint eu 🙂

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

4 comentarii la „Cum sa il inveti culorile III

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu