Cum l-am pregatit pe David pentru aparitia surioarei lui

Florina Badea m-a invitat să scriu un articol pentru rubrica ei de Parenting. Primul gând a fost să povestesc pașii pe care i-am urmat noi când am încercat să îl pregătim pe David pentru apariția surioarei lui. M-am pus pe amintit și pe notat, articolul îl găsiți aici. Judecând după afecțiunea cu care David interacționează cu toți bebelușii pe care îi întâlnește și după frecvența cu care ne cere să avem unul acasă, pașii urmați de noi, par că au funcționat. Sigur, din pacate nu am avut norocul să aflăm cu adevărat.

Dacă mă citiți de ceva timp, știți că Emma a supraviețuit prea puțin și am ajuns în postura în care să trebuiască să îl dezobișnuim pe David de ideea că va avea o surioară.Cum a reacționat și cum l-am ajutat să treacă prin perioada de doliu, am scris aici.

fun-parenting-bebelus

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: