Cu pace in suflet!

Știți ce gândesc eu aproape de fiecare dată când stăm așa lipiți, împreună, aproape, trăind ? Că sunt extrem de norocoasă să îi am pe ei doi în viața mea și când sărut fălcuțele calde și pufoase ale minunii noastre de băiat, știu că tare frumoasă și minunată ar fi fost și Emma.

Ce voiam de fapt să vă spun? Să găsiți puterea să priviți la tot ce aveți în viața voastră și mai puțin la ce vă lipsește. Sărbători cu pace în suflet să trăiți !

Cu pace in suflet (2)

Cu pace in suflet (3)

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: