Copilul tau e homosexual? Ai doar doua optiuni: accepti sau nu!

Stăteam la masă cu David și cu tatăl lui. Mândrul se juca cu singurul pluș pe care l-a acceptat vreodată, un băiețel botezat Hagy, de la “hug”, îmbrățișare, pentru că îl purta tot timpul cu el și îl cuprindea cu mânuțele și îl aducea spre inimă.

Și cum se juca cu el în timp ce noi așteptam flămânzi ciorbele, se gândi să îi facă dintr-un colț de pâine un papuc și dintr-un șervețel un fel de haină. Bun moment să îi povestesc despre cum croiam eu rochii pentru păpuși și despre ce e ăla un designer vestimentar. Mi-a cerut materiale să încerce și el, i-am promis că imediat ce ajungem acasă, o să îi dau.

Ta-su s-a zburlit un pic și eu i-am spus serioasă:
– Ce? Nu avem de unde să știm ce talente se ascund în el? Dacă va fi un extraordinar designer?

S-a zburlit și mai tare de parcă îi băgasem 3 lămâi pe gât. Știam la ce se gândea.
– Știi ce? E foarte simplu. Ai fix două opțiuni atunci când ai un copil gay, accepți sau nu. Ce este copilul tău nu decizi tu. Accepți sau se ascunde. Nu schimbă ce e.

A ridicat ochii mari la mine și nu a mai spus nimic. Probabil rostea deja în gând toate rugăciunile pe care le știe și se va apuca să mai învețe și altele 🙂

I-am amintit că David a cerut deja femei și fetițe în căsătorie. Pentru mine nu ar conta. Eu accept.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu