Coloring my life – Bebe Ghi Organic

David nu e mare fashionist dar are câteva fixații: alege din șifonier hainele foarte colorate, pe cele cu mașini și pe cele care nu îl zgârâie, deci cât mai pufoase și musai fără etichetă. Cum vede o etichetă cum mă strigă să o tai. De altfel i se înțepenește ambiția pe câte un articol de vestimentație pe care îl cere nonstop. Acum s-a oprit la pantalonii curcubeu de la Bebe Ghi Organic din care nu a ieșit 3 zile când am fost la munte, ca să nu mai spun că erau murdari după prima zi de folosire fiindcă a stat cu fundul pe jos și a aruncat cu pietre în apă. Seara m-a lăsat să-l schimb în pijamale dar a doua zi a căutat prin geamantan până i-a găsit. Nu conta că mai aveam ciunșpe mii de haine la noi, el îi voia pe ăia pe motiv că sunt pufoși și au multe culori pe ei. Adevărul e că și pe mine mă binedispuneau.

Coloring my life1În general hainele de la Bebe Ghi Organic îmi transmit o stare de bine. Sunt atât de frumos colorate si de fine încât îmi vine să le pipăi încontinuu, încă un motiv să îl îmbrățișez toată ziua pe David 🙂 . În plus sunt confecționate din bumbac 100% organic, certificate internațional corespunzător (GOTS certified și Fairtrade/Soil Association certified).

În poze David poartă pantalonii curcubeu de care vă povesteam mai sus, fabricat din bumbac 100% organic și super moale. Sunt, mă rog, așa par, super comozi, elastici, permițându-i cățărătorului mic să se miște în voie, au bandă elastică în talie și la glezne, bandă care de altfel poate fi îndoită sau întinsă când mai crește mândrul.

Coloring my life

Tricoul cu șoferul broscuță ”Oac-Oac”, așa a botezat-o David, știu nu tocmai inventiv, este și el fabricat din bumbac moale 100% organic. Croiala este practică, cu guler elastic, prevăzut cu două capse pentru îmbrăcare rapidă. Mai multe modele de tricouri și bluze găsiți aici.

Coloring my life3Despre conceptul Bebe Ghi și bumbacul organic și curierul biciclist v-am mai povestit aici. Eu am cunoscut-o pe Anda, inițiatoarea Bebe Ghi anul trecut, printr-o colaborare pe blog și treptat am tot schimbat idei, ne-am întâlnit în diverse circumstanțe și am regăsit în ea o mamă de ghiuț simpatic foc, o femeie hotărâtă să facă schimbări cât de mici pentru o lume măcar un pic mai bună. Eu susțin antreprenorii, mai ales mame 🙂 fiindcă au un curaj care mie îmi cam lipsește, și le promovez cu hotărâre și încredere conceptele. Sunt convinsă că nu îi este tocmai ușor, promovarea calității hainelor la noi în țară cred că se lovește de multe bariere: prețul care, chiar dacă nu este mare raportat la produse de aceeași natură, poate fi mare pentru puterea de cumpărare a multor români și mai grav, mulți dintre cei care ar putea cheltui pe haine cu adevărat de calitate, preferă etichete și sigle de “firmă” la vedere, fără a conta conținut lor real. Mai sunt și părinții care se încred în etichetele 100% bumbac și care nici nu au auzit de bumbacul organic.

Și eu am aflat târziu, abia acum jumătate de an 🙂 și acestea sunt primele achiziții:

Hainute din bumbac organic pentru copiii mei1

Hainute din bumbac organic pentru copiii mei2

Recunosc, de exemplu, anul trecut pe vremea asta, când era ziua de naștere a finuței mele am fugit repede la magazinele “alea scumpe”, unde credeam eu că voi găsi calitate să îi cumpăr un cadou. Acum am ales rochița aceasta de la Bebe Ghi Organic. Nu m-a costat mai mult, chiar deloc, în schimb am sprijinit afacerea unei mame și mai ales am oferit cadou un articol vestimentar 100% bumbac ecologic, de o calitate care nu-mi ridică semne de întrebare. Știu, cu 3-4 haine nu schimb foarte mult, dar dau vestea mai departe, poate mai schimbați și voi câte puțin 🙂

Coloring my life4

Pagina de Facebook Bebe Ghi Organic.

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și înger de fetiță Emma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: