Clatite cu banana (fara zahar)

Mi se întâmplă des să am prea multe banane în casă așa că încerc tot felul de rețete. Din ingredientele de mai jos au iesit 7 clătite mici pe care le puteți mânca cu miere, sirop de arțar, dulceață sau cremă de ciocolată.

Ingrediente:Clatite cu banane (2)
1 banană bine coaptă
2 ouă
1 lingură cu vârf de făină
1 praf de sare
scorțișoară (opțional)
1 lingură miere (opțional)

Mod de preparare:
Într-un castron am bătut ouăle apoi am adăugat banana pisată cu o furculiță, făina și sarea. Dacă vreți cu miere și scorțișoară le puneți tot acum. Am amestecat bine compoziția cu un tel. Într-o tigaie pentru clătite, unsă cu ulei, am pus câte 2 linguri din compoziție. Clatitele ies mici dar dacă puneți mai multă compoziție nu veți putea să le întoarceți. Eu am făcut câte 3 clătite într-o tură așa că am terminat rapid 🙂

Clatite cu banane (1)

 (Poză făcută de David)

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

 

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

1 Comment

  1. Pingback: Cea mai simpla reteta de clatite americane - FUN Parenting by Cristina Buja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: