Cine sunt ?

          ”În primul rând sunt mamă, fără doar și poate cel mai de preț din ce pot fi.

Pe rând și în același timp sunt psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Asta nu înseamnă că dețin tot timpul rețete secrete despre ”cum să”, ”când” și ”ce”, că stau ca un Buddha deasupra prăpăditului fiert în ceanul cu mămăligă și apoi cu o baghetă magică schimb un destin. Înseamnă doar că știu câteva tertipuri pe care le-am învățat din mers: să analizez oamenii dincolo de cuvinte, să pun întrebări potrivite care descos și cos la loc, să înțeleg copiii, să folosesc jocul ca modalitate de vindecare, să rămân în afară cercului când e nevoie, să nu mă proiectez, să nu coalizez cu presupusa victimă pentru că și eu am avut agresorii mei … și altele, încă învăț multe și eu. 

Și sunt blogger, așa se numește modern când îți place să așterni cuvinte și prinzi curaj să o faci public. Aici e culcușul meu, cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat, David și de înger, Emma.”

Cristina Buja

 

 Mai multe detalii despre experiența profesională puteți să citiți în Cristina Buja – CV.

 

Îmi puteți scrie la adresa buja.cristina@yahoo.com. Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

FotoCredit: Foto Experience Ro

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *