Cea mai tare faza de la nunta noastra a fost …

Finalul ! Nu, nu mă refer la număratul banilor, cu toate că și ăla a fost ok, măcar nu am ieșit pe minus 🙂

Să vedeți, noi am făcut nunta la un restaurant din stațiunea Lacul Sărat care este la 10 km de Brăila. Asta înseamnă că mașinile care au ajuns la restaurant s-au împuținat considerabil, oamenii s-au grupat în așa fel încât să nu se sacrifice prea mulți, renunțând la alcool. Da, probabil ne-am luat și câteva înjurături pe lângă tradiționalul “casă de piatră “. Nuntașii nu prea știu, dar au fost răzbunați când la plecarea din restaurant ne-am trezit singuri cu nașii și fără nicio mașină. Părinții plecaseră să ducă câteva neamuri la casele lor. Aveam două variante, fie așteptam să se întoarcă unul dintre tați, fie luam taxiul. Am luat taxiul, doar aveam bani destui.

Câți ați mai văzut ,miri și nași într-un taxi, la final de nuntă, cu banii rămași de la dar, în buzunar?

Și nu am terminat. Am cerut taximetristului să ne lase la Billa, să nu vadă omul unde stăm, ideile lui Marius, trecem peste că mă lungesc prea mult. Cobor din taxi, cu agenda mea roșie în mână, aia în care am notat un an întreg toate detaliile, de la grame de alune la prețul acelor de prins florile în piept, da, nu-s tocmai normală, dar și asta e altă poveste. Bun, și când cobor îmi cad banii pe jos, aveam în agendă câteva sute de euro, eu cu euro, omul cu leii, fiecare după posibilități. Nici măcar nu văzusem banii împrăștiați, noroc cu nașa că era mai prezentă. Am băgat o porție de râs și câteva poze cu cățeii care s-au aciuat după noi, de parcă am fi cărat cârnați și nu bani.

Cea mai tare faza de la nunta noastra a fost1

Vedeți, eram mai fresh decât o portocală. Mi-a plăcut atât de mult nunta noastră încât i-am zis lui Marius, fix atunci, că vreau să ne mai căsătorim o dată. El a zis că a doua oară nu se mai păcălește. The end!

 

Citește și:

Nu iubirea este secretul …

5 ani, 10 ani, 15 ani

Valentine’s Day … amor sau umor?

La bine si mai ales la greu

”O sa fim bine, ai sa vezi!”

Cristina Buja
Sunt mamă, psiholog, trainer, ONG-ist și-n toate îmi place să îi învăț pe oameni să se ajute singuri. Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară, locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești, uneori și lacrimi, pentru că, oricât de FUN ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Aici sunt eu, la fel și altfel, mamă de băiat David și de fetiță înger Emma.

3 Comments

 1. Magda

  La mulți ani frumoși înainte! Pățaniile de genul acesta sunt condimentele amintiriilor perfecte. Măcar ați fost voi și v-ați simțit bine în pielea voastră! 🙂

  Reply
  1. Cristina Buja (Post author)

   Da, chiar ne-am simtit 🙂

   Reply
  2. Cristina Buja (Post author)

   Multumim mult :*

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: